Login     
 
Photo Gallery
 
/ / /
« Previous 1 2  Next »
Αθήρι & Ασύρτικο    Κωδικός Μελισσανθη 
Πορτο Καρρας 
Περιγραφή
Από το αριστοκρατικό Ασύρτικο που μεγαλουργεί στις πλαγιές του Μελίτωνα, και το αρωματικό Αθήρι της Σιθωνίας γεννιέται κάθε χρόνο η φρουτώδης Μελισάνθη. Οίνος Λευκός ξηρός, Ονομασίας Προέλευσης Πλαγιές Μελίτωνα Ανώτερης Ποιότητας με υποκίτρινο χρώμα, έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών και πληθωρικό καλλίγραμμο σώμα αναζητά στους 10o C την συνοδεία φρέσκων θαλασσινών. Τέλος λόγω του έντονου ταμπεραμέντου της είναι ικανή να αντιμετωπίσει μέσα σε κολωνάτο ποτήρι και τα λιπαρότερα ψάρια αλλά και τον ίδιο τον μαριναρισμένο σολομό σε κάθε γευστική αναμέτρηση. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Σιθωνίας,    Κωδικός Η Μαλαγουζιά 
Πορτο Καρρας 
Περιγραφή
H αιχμή του δόρατος των λευκών κρασιών του κτήματος. Η Μαλαγουζιά που ανήκει στους Τοπικούς οίνους της Σιθωνίας, διαθέτει έντονο αρωματικό χαρακτήρα σε φόντο εξωτικών φρούτων, ολοκληρωμένη μεστή γεύση και μοναδική επίγευση. Η παρουσία της στο Κτήμα δικαιώνει περίτρανα την θρυλική της πορεία, ως μια από τις αρχαιότερες ελληνικές ποικιλίες στον πλανήτη. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και την αδελφούλα της την χρυσαφένια και βανιλάτη Μαλαγουζιά που μεγάλωσε μέσα σε δρύινο βαρέλι, ώστε να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε ή να καθιερωθείτε και εσείς ως λάτρεις των ...... διδύμων.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Μελίτωνα.    Κωδικός Chateau Carras 
Πορτο Καρρας 
Περιγραφή
Το αγαπημένο κρασί όλων των Ελλήνων. Οίνος διαχρονικός ερυθρός Ονομασίας Προέλευσης Πλαγιές Μελίτωνα Ανώτερης Ποιότητας. Οινοποιημένος κάθε χρόνο με τέχνη και μαεστρία από το αρχοντικό Cabernet Sauvignon, το ντροπαλό Cabernet Franc, το ατίθασο Merlot, και το ρουμπινί Λημνιό, παλαιώνει για 12 μήνες σε καινούργια δρύινα βαρέλια στο κλιματιζόμενο κελάρι του κτήματος. Με έντονα πορφυρό χρώμα και μοβ ανταύγειες στην χρωματική του παλέτα, ένα μοναδικό μπουκέτο μικρών φρούτων του δάσους με γοητευτικές πινελιές βανίλιας, στην μύτη και βελούδινο σώμα, το κρασί αυτό σφραγίζει την πολυπόθητη ποιοτική στιφάδα των τανινών της φλούδας των εκλεκτών σταφυλιών του Μελίτωνα.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
ερυθρός ξηρός,    Κωδικός Λημνιο Carras 
Πορτο Καρρας 
Περιγραφή
Οίνος ερυθρός ξηρός, Ονομασίας Προέλευσης Πλαγιές Μελίτωνα Ανώτερης Ποιότητας. Ρουμπινί και μαλακό, ολοκληρωμένο και στρογγυλό το αγαπημένο αυτό κρασί του Αριστοτέλη, ξαναζωντανεύει στις πλαγίες της Σιθωνίας μια παράδοση αιώνων. Γνωρίστε τον ευχάριστο χαρακτήρα του ο οποίος στους 15o C συνοδεύει ιδανικά όλα τα λευκά κρεατικά και τις λαδερές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Γεγονός είναι ότι μετά την πρώτη του πενταετία μέσα στη φιάλη η σύνθεσή του απογειώνει κάθε λάτρη της επίγευσης.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Μεγαλειώδες !!!    Κωδικός Πορφυρογγενητος 
« Πόρτο Καρράς » 
Περιγραφή
Ένας συλλεκτικός και σπάνιος οίνος από τα ιστορικά χώματα της Μακεδονίας. και το θρυλικό κτήμα του « Πόρτο Καρράς » Γεννημένος μέσα στην πορφύρα των εκλεκτότερων ποικιλιών του κτήματος, ωρίμασε υπομονετικά μέσα σε καινούργια δρύινα βαρέλια περιμένοντας την ενηλικίωσή του αλλά και τη μεγάλη στιγμή! Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες μακράς παλαίωσης (δεκαετίας ) Ο.Π.Α.Π. από τις Πλαγιές Μελίτωνα, που εμφανίσθηκε μέχρι σήμερα μονάχα τρεις εκπληκτικές χρονιές στη σαραντάχρονη ιστορία του κτήματος. 1975 – 1977 - 1993 Με κεραμιδένιες αποχρώσεις και ευγενικές τανίνες που διατηρούν την ζωντάνια της νεότητάς τους και ένα σύνθετο μπουκέτο που θυμίζει σύκο, ταμπάκο και μπαχάρι, οι περίφημες ποικιλίες Cabernet Sauvignon Cabernet Franc και Merlot συνθέτουν το μοναδικό αυτό «Grande reserve» της Σιθωνίας που ανήκει πλέον στα κρασιά «Έργα Τέχνης ». Αξίζει να το μεταγγίσετε προσεκτικά 15 λεπτά πριν το γεύμα σε βαθύ κολωνάτο ποτήρι, να το παντρέψετε ιπποτικά με πτερωτό κυνήγι και να το απολαύσετε δίπλα στο αναμμένο τζάκι με Μάνο Χατζηδάκι στο Cd και …αξέχαστη παρέα! 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
« Previous 1 2  Next »
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
54352
6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2024 - Defender Software / All rights reserved.