Login     
 
Photo Gallery
 
/
Sigle Malt & Blended IRISH & SCOTCH
« Previous  1  2  3  4 5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next »
   Κωδικός Chivas Regal 18 Year Old * 
Περιγραφή
Αρώματα ροδάκινου, βύνης, κριθαριού, ενώνονται αρμονικά και σηματίζουν ένα σπουδαίο μείγμα. Στον ουρανίσκο, έκρηξη απο γλυκές γεύσεις πορτοκαλιού με συνοδεία τυρφώδους καπνού. Πραγματικά υπέροχο blend. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Blantons Gold Edition 
Περιγραφή
70cl / 51.5% Single Barrel Kentucky Straight Bourbon Whiskey Undoubtedly one of the greatest bourbons on the planet, Blantons Gold is hand-bottled from the best casks at the distillery. Profoundly full-flavoured. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Jack Daniels- 
Περιγραφή
Το Jack Daniel’s παράγεται στο Lynchburg του Tennessee με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που πρωτοκαθόρισε ο Jack Daniel 140 χρόνια πριν. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά από τη γη του Tennessee: δημητριακά και πεντακάθαρο νερό υπόγειας πηγής. Σε αντίθεση με τα bourbon whiskey, το Tennessee whiskey περνάει από μία επιπλέον διαδικασία πριν κλειστεί σε βαρέλι για ωρίμανση. Το πολύ αργό φιλτράρισμα μέσα από ξυλοκάρβουνο σφενδάμου, αυτή η σχολαστική και χρονοβόρα διαδικασία, είναι καθοριστική ως προς την επίτευξη της υψηλής ποιότητας και της πλούσιας γεύσης του. Κάθε σταγόνα διανύει το «ταξίδι» φιλτραρίσματος σε 4 με 6 ημέρες. Σ’ αυτό το διάστημα, απαλλάσσεται από όλες τις ανεπιθύμητες ουσίες, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μοναδικά αρώματα από το ξυλοκάρβουνο σφενδάμου. Μετά την απόσταξη, το Jack Daniel’s ωριμάζει στα κελάρια μέσα σε καινούρια βαρέλια λευκής βελανιδιάς, που φτιάχνονται στο βαρελάδικο του αποστακτηρίου. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσής του, απορροφά διάφορα συστατικά από το ξύλο του βαρελιού, που του χαρίζουν τη χαρακτηριστική του γεύση και τη βαθυκόκκινη απόχρωσή του.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Jim Beam 
Περιγραφή
Το Jim Beam® είναι η μάρκα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μπέρμπον στον κόσμο. Είναι η ναυαρχίδα των προϊόντων της Jim Beam Distillery®, που ιδρύθηκε το 1795. Δόθηκε το όνομα «Jim Beam» το 1933 λόγω του συνταγματάρχη James B. Beam, ο οποίος ξαναχτίστηκε την επιχείρηση μετά Ποτοαπαγόρευση.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Single Barel 
Περιγραφή
Το ουίσκι που προέρχεται από ένα και μόνο βαρέλι στην κορυφή του κελαριού, το ουίσκι που ωριμάζει σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας και γι’ αυτό κάθε μπουκάλι έχει τη δική του προσωπική γεύση που γράφει ιστορία. Και δεν επαναλαμβάνεται ποτέ ξανά. Γιατί όμως; Μετά το φιλτράρισμα μέσα από ξυλοκάρβουνο σφενδάμου, όπου το απόσταγμα απαλλάσσεται από ανεπιθύμητες ουσίες, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μοναδικά αρώματα, το ουίσκι κλείνεται μέσα στο βαρέλι του για να ωριμάσει υπομονετικά στην κορυφή του κελαριού. Εκεί ψηλά, χάρη στις ακραίες αλλαγές της θερμοκρασίας (υψηλή το καλοκαίρι, χαμηλή το χειμώνα), το βαρέλι δημιουργεί ένα ουίσκι που φέρει τη δική του, μοναδική γεύση μέσα από την εντονότερη και πιο ιδιαίτερη ωρίμανση. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα, τα συστατικά από το ξύλο του βαρελιού χαρίζουν στο ουίσκι την ήπια και ισορροπημένη γεύση του. Κάθε βαρέλι που χρησιμοποιείται για την ωρίμανση του Jack Daniel’s Single Barrel είναι καινούριο και φτιάχνεται από ξύλο λευκής βελανιδιάς στο βαρελάδικο του αποστακτηρίου. Το μυστικό λοιπόν της ξεχωριστής ωρίμανσης του Jack Daniel’s Single Barrel βρίσκεται στο κάθε βαρέλι και στις ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας τις οποίες αυτό δέχεται, τοποθετημένο στην κορυφή του κελαριού. Κι αυτό γιατί το ουίσκι σε κάθε βαρέλι επηρεάζεται διαφορετικά από τις αλλαγές αυτές. Κι επειδή η εμφιάλωση γίνεται από ένα μόνο βαρέλι - όταν ο Jimmy Bedford, ο Master Distiller του Jack Daniel’s δοκιμάσει και αποφανθεί - κάθε φιάλη Jack Daniel’s Single Barrel φέρει τη δική της παλέτα γεύσης και αρώματος. Μια παλέτα που αφοπλίζει τους γευστικούς κάλυκες χάρη στην έντονη και απολύτως εναρμονισμένη παρουσία βανίλιας και καραμέλας, μαζί με ήπιες νότες από ξυλοκάρβουνο σφενδάμου και φρούτα. Η ξεχωριστή, απαλή γεύση που περικλείεται σε κάθε φιάλη του «επιλεγμένου» βαθυκόκκινου Jack Daniel’s Single Barrel οφείλει να έχει τη δική της ταυτότητα. Μία χειρόγραφη ετικέτα λοιπόν, αναγράφει τον αριθμό τού βαρελιού στο οποίο ωρίμασε το ουίσκι και την ημερομηνία που εμφιαλώθηκε. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
« Previous  1  2  3  4 5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next »
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
BAROLO WINE BAR & CAVA
Δημήτριος Κουλουρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2021 - Defender Software / All rights reserved.