Login     
 
Photo Gallery
 
/
« Previous 1 2  3  4  Next »
παλαιωμένο  
 Κωδικός Αποσταγμα  
Κατσαρος 
Περιγραφή
παλαιωμένο Για 3 χρόνια ξεκουράστηκε και ισορρόπησε το χαρακτήρα του. Πήρε χρώμα ζωηρού κεχριμπαριού και τώρα έχει μαζί του αρώματα σοκολάτας και λευκών λουλουδιών. Έχει γεύση από τραγανά δαμάσκηνα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και επίγευση φρέσκιας βανίλιας. Είναι γεμάτη ένταση και πάθος η στιγμή, καθώς ανοίγεις ένα δρύινο βαρέλι που κρατά μέσα του τους κόπους σου. Αυτό είναι το παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός ούζα και τσίπουρα 
ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ 
Περιγραφή
Οι νηστίσιμες λιχουδιές όπως και οι κάθε λογής μεζέδες θα πρωταγωνιστήσουν στο καθημερινό αλλά και στο εορταστικό τραπέζι. Τα ούζα και τσίπουρα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, ιδανική πρόταση συνοδείας, θα δώσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας. Στο μεγάλο δίλημμα ούζο ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, βαθύς γνώστης της απόσταξης, μας προτείνει και τα δύο τονίζοντας ότι το κάθε ποτό χρειάζεται τον συνδυασμό με τον κατάλληλο μεζέ ή έδεσμα. Το φίνο και αρωματικό ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ με την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση του συνδυάζεται εξαιρετικά με τον πλούτο της θάλασσας: χταπόδι, τα καλαμαράκια, τα μύδια, στρείδια - πρωταγωνιστές του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας. Η ιδιαιτερότητα του μάραθου και το άρωμα του γλυκάνισου που συνδυάζονται, αποτελούν μια μοναδική απόλαυση. Τα ούζα και τσίπουρα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, ιδανική πρόταση συνοδείας, θα δώσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας. Στο μεγάλο δίλημμα ούζο ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, βαθύς γνώστης της απόσταξης, μας προτείνει και τα δύο τονίζοντας ότι το κάθε ποτό χρειάζεται τον συνδυασμό με τον κατάλληλο μεζέ ή έδεσμα. Το φίνο και αρωματικό ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ με την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση του συνδυάζεται εξαιρετικά με τον πλούτο της θάλασσας: χταπόδι, τα καλαμαράκια, τα μύδια, στρείδια - πρωταγωνιστές του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας. Η ιδιαιτερότητα του μάραθου και το άρωμα του γλυκάνισου που συνδυάζονται, αποτελούν μια μοναδική απόλαυση. Συνδυασμός παράδοσης και απόλαυσης μοναδικής. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ  
Περιγραφή
Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 140 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης. Ήταν γύρω στα 1860 όταν ο Ευστάθιος Ι. Βαρβαγιάννης έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Νησί πλούσιο κι ευλογημένο η Λέσβος, με εύφορη γη, εξαιρετικό κλίμα και άφθονα νερά που έδιναν ζωή σε μια αξεπέραστη ποικιλία γλυκάνισου και σ εκατοντάδες σπάνια αρωματικά φυτά. Σ αυτή τη γη, ο χαρισματικός δημιουργός ξεκίνησε τη διαδικασία της πρώτης απόσταξης και την παραγωγή του άριστης ποιότητας ούζου, φορτωμένος με την εμπειρία και τη γνώση της απόσταξης από την Οδησσό της Ρωσίας. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Ούζο Τσάνταλη 
Περιγραφή
Το Ούζο Τσάνταλη δημιουργείται στο αποσταγματοποιείο Τσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Πρώτες ύλες: - Οινόπνευμα: καθαρή αιθυλική αλκοόλη με αλκοολικό βαθμό, μεγαλύτερο από 96% vol που προέρχεται είτε από κρασί είτε από άλλα γεωργικά προϊόντα. - Νερό: Φυσικά φιλτραρισμένο νερό σε ειδικά φίλτρα μεμβράνης που κρατούν τα άλατα και το κάνουν βρόχινο. - Αρωματικά φυτά & σπόροι: Μάραθος (Μακεδονικός γλυκάνισος), Γλυκάνισος, Αστεροειδής Γλυκάνισος, Κορίανδρος, Ρίζα Αγγελικής, Φλαμούρι, Κάρδαμο. Προτάσεις σερβιρίσματος: Πίνεται ως απεριτίφ με κρύο νερό ή πάγο ή ακόμη και σκέτο σε θερμοκρασία δωματίου. Συνοδεύει θαυμάσια όλους τους ουζομεζέδες και ιδιαίτερα τα θαλασσινά και τα τηγανητά. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Ούζο Σμυρνιώ κόκκινο 
Περιγραφή
Πως επιβιώνει η ελληνικότητά σου σε ένα ποτηράκι ούζο Όταν θα πας για ουζάκι άφησε το κινητό στο σπίτι. Ξέχασέ το για να θυμηθείς πώς είναι να επικοινωνείς. Το να μιλάς τρώγοντας και πίνοντας σ ένα καφενείο, σ ένα ουζερί στην πλατεία ή ακόμα καλύτερα σ ένα νησί, σου θυμίζει ποιος είσαι. Γιατί είναι ωραίο να είσαι Έλληνας. Αν βγεις για ένα ουζάκι είναι σίγουρο πως όλα θα εξελιχθούν ωραία. Θα απολαύσεις όλες τις διαδικασίες χαλάρωσης. Θα θυμηθείς λέξεις που δεν χρησιμοποιείς, γιατί επείγει να ενταχθείς. Ούζο Σμυρνιώ: Θάλασσα & μνήμες Ούζο Σμυρνιώ: Θάλασσα & μνήμες Έχοντας μάθει να ζεις ανάμεσα σε οξύμωρα σχήματα, είναι δύσκολο να προσδιορίζεις ταυτότητες. Το ουζάκι έχει ταυτότητα και είναι αμιγώς ελληνική. Είναι υπόλευκο και μυρίζει Βυζάντιο και αρχαιότητα. Μυρίζει ανατολή και μυρίζει θάλασσα. Κι όταν μυρίζεις θάλασσα, ξυπνάνε όλα τα δαιμόνια. Λέξεις όπως ταξίδι, αναζήτηση, έρωτας, μεγαλείο, απλότητα. Το ΣΜΥΡΝΙΩ μυρίζει θάλασσα, μυρίζει μνήμες. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
« Previous 1 2  3  4  Next »
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
54352
6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2024 - Defender Software / All rights reserved.