Login     
 
Photo Gallery
 
/ / /
« Previous 1 2  3  4  Next »
Οίνος Κοιλάδας Αταλάντης    Κωδικός Κτήμα Χατζημιχάλη Ερυθρός  
Χατζημιχάλης 
Περιγραφή
Ποικιλιακή Σύνθεση : Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot Δυναμική Παλαίωσης : Έτοιμο για να το απολαύσετε τώρα είτε μέσα στα επόμενα 10 χρόνια της ζωής του. Σερβίρισμα : Απολαύστε το στους 16-18 οC. Αρμονία : Η κλασσική επιλογή από το Κτήμα Χατζημιχάλη. Απολαύστε το με μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, μπιφτέκια στη σχάρα και ποικιλία αλλαντικών.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Πολυποικιλιακός    Κωδικός Οίνος Στερεάς Ελλάδας 
Χατζημιχάλη 
Περιγραφή
Ποικιλιακή Σύνθεση : Syrah, Grenache RougΓευσιγνωσία : Λαμπερό ρουμπινί χρώμα ικανοποιητικής έντασης. Ευχάριστες γλυκές νότες μαύρων φρούτων όπως τα φραγκοστάφυλα και οι σταφίδες κυριαρχούν σε διακριτικό υπόστρωμα μπαχαρικών. Μαλακό στο στόμα, ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ισορροπημένης τανικότητας με ελαφριά οξύτητα και κομψό, επίμονο τελείωμα. Σερβίρισμα : Απολαύστε το στους 16 οC αρμονία : Η κλασσική επιλογή από το Κτήμα Χατζημιχάλη. Ιδανικό για καθημερινή απόλαυση. Η φιλική του προσωπικότητα «παντρεύεται» εύκολα με τα περισσότερα πιάτα κρεατικών και αλλαντικών καθώς επίσης και με ήπια τυριά.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Επιτραπέζιος Οίνος    Κωδικός Aglianico  
Χατζημιχάλης 
Περιγραφή
Ερυθρή ποικιλία, που το όνομά της –παραφθορά του Vitis Hellenica- δεν αφήνει αμφιβολίες για την καταγωγή της. Ο επαναπατρισμός της έγινε πριν απο μερικά χρόνια στην Οπούντια Λοκρίδα, Χώρα του Κτήματος Χατζημιχάλη και το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό κρασί με ιστορία! Εξαιρετικών δυνατοτήτων, προσφέρει οίνους μακρόβιους, με δύναμη και πολυπλοκότητα. Οινοποίηση : Kλασσική ερυθρή οινοποίηση. Ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, 50% καινούργια, όπου αποκτά το γοητευτικό του μπουκέτο και την ισορροπημένη γεύση. [Served] Δυναμική Παλαίωσης : Για τουλάχιστον 5 χρόνια από τη χρονιά συγκομιδής. Σερβίρισμα : Απολαύστε το σε θερμοκρασία δωματίου, στους 18 οC. Αρμονία : Συνοδεύστε το με πλούσια πιάτα όπως το ροσμπίφ, κυνήγι -αγριογούρουνο, ελάφι - ψητά κρέατα, αρνάκι στο φούρνο, λουκάνικα στη σχάρα και ώριμα τυριά. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Αμπελοτόπι Ντρίσμπεϊ    Κωδικός Syrah Χατζημιχάλη 
Χατζημιχάλης 
Περιγραφή
Ποικιλιακή Σύνθεση : 100 % Syrah Οινοποίηση : Οινοποιείται με κλασσική ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενες συνθήκες. Ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια χωρητικότητας 228lt, αποκτώντας μπουκέτο και μεστή, σφριγηλή γεύση. Γευσιγνωσία : Βαθύ πορφυρό χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και ελιάς σε φόντο διακριτικών μπαχαρικών με το μαύρο πιπέρι και το γαρύφαλλο να πρωταγωνιστούν. Δύναμη, πλούτος, θέρμη και γενναιοδωρία αποτυπώνονται σε ένα θαυμάσια ισορροπημένο και δομημένο κρασί. Περίπλοκο άγγιγμα μεγάλης έντασης και μακρύ θερμό τελείωμα με νύξεις μπαχαρικών και γλυκόριζας στο υπόστρωμα. [Served] Δυναμική Παλαίωσης : Απολαύστε το μέσα στα επόμενα 8 χρόνια από τη συγκομιδή του. Σερβίρισμα : Απολαύστε το στους 16-18 οC. Αρμονία : Απολαύστε το με ζουμερά φιλέτα, μπριζόλες στα κάρβουνα και γενικότερα ψητά αλλά και μαγειρευτά κόκκινα κρέατα, πιάτα με τρούφα, κυνήγι και σκληρά ή ημίσκληρα τυριά.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Αμπελοτόπι Ζυγός    Κωδικός Καπνίας  
Χατζημιχάλης 
Περιγραφή
Η υπεροχή της προσωπικότητας αυτού του κρασιού σφραγίζεται από την παρατεταμένη παραμονή του σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια, καθώς και από τη μεγάλη ηλικία των κλημάτων Cabernet Sauvignon του Κτήματός μας, από τα οποία προέρχεται. **ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ** Wine & Spirits Magazine, issue May 2011: 89 POINTS Wine Advocate, Robert Parker Jr. # 186: 88 POINTS Wine Enthusiast Magazine, issue September 2011: 86 POINTS Mediterranean International (Ισραήλ) – 2010: GOLD MEDAL Ποικιλιακή Σύνθεση : 100% Cabernet Sauvignon Οινοποίηση : Kλασσική ερυθρή οινοποίηση. Ακολουθεί παλαίωση για 24 μήνες σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια. Η παλαίωση για τους 12 πρώτους μήνες πραγματοποιείται σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια. Γευσιγνωσία : Λαμπερό, πορφυρό συμπαγές χρώμα. Γοητευτικό πολυδιάστατο αρωματικό σύνολο όπου ξεχωρίζουν αρώματα φραγκοστάφυλου, βατόμουρου, μαύρης σταφίδας και δαμάσκηνου σε συνδυασμό με νύξεις κέδρου και καπνού. Η παρουσία του ξύλου έντονη αλλά αντισταθμίζεται απόλυτα από τον πυκνό φρουτώδη χαρακτήρα. Στο στόμα παρουσιάζει ιδανική ισορροπία, καθώς οι στιβαρές ταννίνες ‘ντύνονται’ με φρούτο και η θέρμη συμβαδίζει με την κομψότητα και την κλάση. [Served] Δυναμική Παλαίωσης : Προσφέρεται για μακροχρόνια παλαίωση που ξεπερνά τα 15 χρόνια. Σερβίρισμα : Απολαύστε το στους 18 οC. Αρμονία : Απολαύστε το με εκλεκτά εδέσματα. Το ψητό αρνάκι στο φούρνο είναι αδιαμφισβήτητα ο ιδανικός του συνοδός. Δοκιμάστε το με ψητά κρέατα στη σχάρα, κυνήγι και ημίσκληρα τυριά. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
« Previous 1 2  3  4  Next »
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
54352
6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2024 - Defender Software / All rights reserved.