Login     
 
Photo Gallery
 
/
« Previous  1  2  3  4  5 6  Next »
   Κωδικός Frangelico 
Περιγραφή
Παράγεται στο Piedmont της βόρειας Ιταλίας, και η προέλευσή του χρονολογείται πριν από 300 έτη, με την παρουσία των πρώτων χριστιανών μοναχών στους λόφους της περιοχής. Οι δεξιότητές τους στα τρόφιμα και το ποτό είχαν περιλάβει την τέχνη της αποστάξης, ειδικά τη χρήση των άγριων φουντουκιών και άλλων τοπικών συστατικών για να δημιουργήσουν ένα ηδύποτο στο οποίο το Frangelico είναι βασισμένο σήμερα. Το όνομά του είναι επίσης μέρος του ίδιου τοπικού μύθου - μια σύντμηση Fra, και το Angelico, από τους αγγέλους που ένας μοναχός θεώρησε ότι κατοίκησαν στους υπέροχους λόφους του Piedmont κατά τη διάρκεια του 17ου αιώνα. Το Frangelico είναι ένα παραδοσιακό λικέρ φουντουκιών. Απολαύστε το σκέτο, με πάγο, με καφέ ή σε μια ευρεία ποικιλία των μοντέρνων coctails 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Malibu 
Περιγραφή
Ένα μοναδικό ποτό που μεταφέρει τροπικό αέρα σε κάθε του σταγόνα, το Malibu έρχεται από τα νησιά Barbados. Αναμιγνύεται με χυμό ανανά, cranberry ή cola, ενώ αποτελεί τη βάση για πολλά τροπικά κοκτέιλ. Παρασκευάζεται από το διάσημο ελαφρύ λευκό ρούμι των νησιών Barbados, που δημιουργήθηκε εκεί για πρώτη φορά το 1893. Η ανάμιξή του στη συνέχεια με φυσικά αρώματα καρύδας του χαρίζει τη μοναδική στον κόσμο εξωτική γεύση του, που παραπέμπτει σε στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Amaretto Disaronno 
Περιγραφή
Στην Σικελία χρωστά η Ιταλία την είσοδο των αμυγδάλων στην Ιταλική κουζίνα γενικά, λόγω των Σαρακηνών που την είχαν κατακτήσει. Το Saronno έγινε διάσημο για τα λικέρ του από αμύγδαλο ή πικραμύγδαλο, και το Amareto Di Saronno (ή Disaronno) αποτελεί τον τυπικό εκπρόσωπό τους και το λικέρ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιταλία. Το πολυαγαπημένο Ιταλικό λικέρ, αυθεντική συνταγή που χρονολογείται από το 1525, με απαλή γεύση πικραμύγδαλου, λεπτή υφή και εξαιρετικό χαρακτήρα. Ιδανικό με πάγο, με φρεκοστυμένο χυμό λεμόνι ή σε ένα από τα αγαπημένα σας Cocktails.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Sambuca Ramazzotti Blanco 
Περιγραφή
Βασισμένη στην αυθεντική ιταλική συνταγή, η Ramazzotti τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα της με την εμμονή της στην ποιότητα και την ανώτερη γεύση. Έχοντας ως βάση τις εκτλεκτότερες σοδειές της ποικιλίας αστεροειδούς γλυκάνισου, η Ramazzotti αποκαλύπτει το μεσογειακό της χαρακτήρα και το θερμό της ταμπεραμέντο. Η λευκή Ramazzotti αποτελεί το τέλειο φινάλε ενός γεύματος. Σκέτη, με πάγο, μαζί ή μέσα σε έναν καφέ εσπρέσο, ή στη θρυλική Con La Mosca (σε φλεγόμενο σφηνάκι με 3 κόκκους καφέ Arabica), η σαμπούκα Ramazzotti επιμένει ιταλικά και κερδίζει τις εντυπώσεις.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός Κίτρο Νάξου 
Περιγραφή
Το Κίτρο Νάξου Βαλληνδρά διατίθεται σε τρεις διαφορετικές ετικέτες, που ξεχωρίζουν από την χαρακτηριστική χρωματική τους κωδικοποίηση. Το Πράσινο είναι το χαμηλότερο σε περιεκτικότητα αλκοόλ (30%) και είναι αρκετά γλυκό. Το μεσαίο, το Διάφανο, είναι ελαφρά πιο… τσιμπημένο στο αλκοόλ (33%) αλλά αισθητά λιγότερο γλυκό. Πιο αντιπροσωπευτικό θεωρείται το Κίτρινο Κίτρο, που έχει τον υψηλότερο αλκοολικό τίτλο (36%) και ελάχιστη ζάχαρη, ενώ έχει προκύψει από διπλή απόσταξη που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αρωματική ένταση και ευκρίνεια. Το Κίτρο Νάξου είναι ένα πολύ κομψό και αρωματικό ποτό. Μόλις σερβιριστεί αναδύει κομψά αρώματα γλυκών εσπεριδοειδών στη μύτη, που συνεχίζονται στο στόμα. Πίνεται δροσερό σε ποτήρι αποστάγματος και, εκτός από χωνευτικό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Επιπλέον είναι πολύ ήπιο και φιλικό στο στόμα, γι αυτό και προτιμάται ακόμα και από όσους και όσες αποφεύγουν τα σκληρά αποστάγματα. το Κίτρο Νάξου έχει ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες για ευαισθησίες και παθήσεις στο στομάχι και το συκώτι.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
« Previous  1  2  3  4  5 6  Next »
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
BAROLO WINE BAR & CAVA
Δημήτριος Κουλουρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2020 - Defender Software / All rights reserved.