Login     
 
Photo Gallery
 

Αθανάσιος Κουλούρης

Χυλοπίτες με κολοχτύπες

Χυλοπίτες με κολοχτύπες

ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα):
• 400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς)
• 300 γρ. χυλοπίτες
• 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι
• 3 ντοματίνια Σαντορίνης
• ½ σκελίδα σκόρδου
• 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec.
• Φρέσκο βασιλικό
• Παρθένο ελαιόλαδο
• Πιπέρι κόκκινο γλυκό
• Πιπέρι μαύρο
• Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Μαρινάρουμε τις κολοχτύπες με όλα τα μπαχαρικά, εκτός από τις χυλοπίτες.
2. Σοτάρουμε τις κολοχτύπες σε λίγο ελαιόλαδο με τα ντοματίνια και το σκόρδο.
3. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Ρίχνουμε και λίγο νερό.
4. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τις χυλοπίτες. Αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά, κατεβάζουμε όταν τραβήξει τα υγρά.
5. Σερβίρουμε τις χυλοπίτες με τις κολοχτύπες σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με βασιλικό.

 
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Drink and Pleasure
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2017 - Defender Software / All rights reserved.