Login     
 
Photo Gallery
 

Αθανάσιος Κουλούρης

Υλικά (για 4 άτομα)
2 τεμάχια χοιρινό φιλέτο                                                 
αλάτι & πιπέρι
1 κουταλιά σκορδέλαιο                                                                          
20 gr μπόλια                                                     
100 gr μανιτάρια                                                
10 gr σκόρδο                                                    
25 ml ούζο                                                                   
1 κλωνάρι μαϊδανό                     
1 κλωνάρι θυμάρι
1 κλωνάρι ρίγανη
50 gr φέτα
                                                           
½ kg σέσκουλα                                              
1 l ζωμός κρέατος                                            
4 φρέσκα κρεμμυδάκια                                      
1 κρεμμύδι ξερό
20 gr άνηθος                                                     
1 αυγό
χυμός ενός λεμονιού
1 κουταλιά γιαούρτι
 
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το φιλέτο και το ανοίγουμε για να το γεμίσουμε. Κατόπιν το τυλίγουμε σε μπόλια και το βάζουμε για να ψηθεί στους 150 βαθμούς για 20 λεπτά.
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα σέσκουλα. Σε μία κατσαρόλα μαραίνουμε το κρεμμύδι και τα σέσκουλα. Ρίχνουμε τον ζωμό από το κρέας και αφήνουμε να βράσουν με ανοιχτό καπάκι για 15 λεπτά. Κάνουμε αυγολέμονο και το ανακατεύουμε με τα σέσκουλα. Προσθέτουμε τον άνηθο.
Τοποθετούμε σε βαθύ πιάτο τα σέσκουλα και μετά το χοιρινό φιλέτο.
Γαρνίρουμε και σερβίρουμε

 
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Drink and Pleasure
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2017 - Defender Software / All rights reserved.