Login     
 
Photo Gallery
 

Αθανάσιος Κουλούρης

Πανσανέλα

Πανσανέλα

ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα):
• 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμιού
• 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
• 5 ελιές Καλαμών
• 20 γρ. κάππαρη ανθό
• 80 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
• Παρθένο ελαιόλαδο
• Φρέσκο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε προσεκτικά το πάνω μέρος του καρβελιού και αφαιρούμε την ψίχα από το εσωτερικό του.
2. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά , τη ντομάτα, τις ελιές, την κάππαρη και το τριμμένο τυρί.
3. Γεμίζουμε το καρβέλι με τα λαχανικά.
4. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τριμμένο θυμάρι.
5. Σερβίρουμε αμέσως.

* Το νόστιμο αυτό ορεκτικό πιάτο προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου πελάγους και είναι επηρεασμένο από την ιταλική κουζίνα.

 
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Drink and Pleasure
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2017 - Defender Software / All rights reserved.