Login     
 
Photo Gallery
 

Αθανάσιος Κουλούρης

Γκιούλμπασι στη στάμνα

Γκιούλμπασι στη στάμνα

ΥΛΙΚΑ (για 10 άτομα):
• 1 κιλό μοσχάρι
• 1 κιλό αρνάκι ψαχνό
• 1 κιλό χοιρινό
• 300 γρ. πιπεριές Φλώρινας
• 300 γρ. πιπεριές πράσινες
• 300 γρ. ντομάτες
• 100 γρ. κρεμμύδι
• 4 σκελίδες σκόρδου
• 500 γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης
• 2 κουτ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο
• Αλάτι, πιπέρι
• Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Αρχικά πλένουμε καλά όλα τα κρέατα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
2. Πλένουμε επίσης τα λαχανικά και τα κόβουμε κι αυτά σε μεγάλα κομμάτια.
3. Ανακατεύουμε τα κρέατα με τα λαχανικά και το τυρί κομμένο σε κομματάκια.
4. Τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη ρίγανη.
5. Τοποθετούμε το περιεχόμενο σε μικρές στάμνες ψησίματος.
6. Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρέατα, δηλαδή περίπου για 4 ώρες στους 180o C.
7. Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό.

 
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Drink and Pleasure
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2017 - Defender Software / All rights reserved.