Login     
 
Photo Gallery
 
/ / /
Μαλαγουζιά 100%    Κωδικός Λευκός Ξηρός 
Περιγραφή
Περιοχή: Θράκη-Ελλάς Ποικιλία: Μαλαγουζιά 100% Ιδιόκτητοι αμπελώνες Τρύγος: 16-19 Σεπτεμβρίου 2009 Μάζεμα στο χέρι Διαλογή σε κυλιόμενο τάπητα Κλασική Λευκή Οινοποίηση Βattonge στο χέρι Από το όνομα του Βασιλιά των Κικόνων, του Μάρωνα, πήρε την ονομασία της αυτή η θρακιώτικη Μαλαγουζιά, που καλλιεργείται στους αμπελώνες των Κικόνων στην περιοχή της Μαρώνειας. Λαμπερή, με λευκόχρυσες ανταύγειες στην όψη, ενώ στη μύτη διακρίνονται ώριμα καλοκαιρινά λευκόσαρκα φρούτα (ροδάκινο, βερίκοκο), ανανάς κι άχνη ζάχαρη. Στο στόμα η πρώτη επαφή είναι απαλή, με ελαφριά λιπαρότητα και ισορροπημένη οξύτητα, με τα αρώματα να συνεχίζονται αρμονικά, ενώ καταλήγει σε μια μακριά κι ευχάριστη αρωματική επίγευση. Φιάλες: 4.300 Θερμοκρασία κατανάλωσης: 7οC 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Επιτραπέζιος    Κωδικός Ερυθρός Ξηρός 
Περιγραφή
Περιοχή: Θράκη-Ελλάς Ποικιλία: Λημνιό 100% Ιδιόκτητοι αμπελώνες Τρύγος: 1,2 Οκτωβρίου 2006 Μάζεμα στο χέρι Διαλογή σε κυλιόμενο τάπητα Οινοποίηση με pigeage στο χέρι Ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές μικρού όγκου Η ελληνική ερυθρή ποικιλία Λημνιό, στην θρακική εκδοχή της. Πορφυρό, με μέτριο σώμα και μπορντώ ανταύγειες. Το μπουκέτο του από αρώματα βύσσινου, γαρύφαλου, κανέλας και αποξηραμένου βερίκοκου πάνω σ’ ένα φόντο γλυκιάς δρυός, ακολουθείται από απαλή πρώτη εντύπωση στο στόμα, με καλή λιπαρότητα και αισθητές τανίνες. Η μακριά επίγευση συνοδεύεται από τα αρώματα κόκκινων φρούτων. 12 μήνες βαρέλι Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Κάβα 6-8 χρόνια. 4.000 φιάλες 12 μήνες βαρέλι Εμφιάλωση στο οινοποιείο Φιάλες: 4.000 Θερμοκρασία κατανάλωσης: 16C 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
Επιτραπέζιος    Κωδικός Ροζέ Ξηρός 
Περιγραφή
Περιοχή: Θράκη-Ελλάς Ποικιλία: Λημνιό 60%, Sangiovese 40%, Syrah 10% Ιδιόκτητοι αμπελώνες Τρύγος: 27,28 Σεπτ., 1 Oκτ. 2009 Μάζεμα στο χέρι Διαλογή σε κυλιόμενο τάπητα Οινοποίηση: Με αφαίμαξη Εμφιάλωση στο οινοποιείο Με λαμπερό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και ροζ ανταύγειες, είναι ένα ροζέ που ξεχωρίζει με το άρωμα του φραγκοστάφυλου, της φράουλας, του κερασιού και της μαρμελάδας μύρτιλων. Στο στόμα η επίθεση είναι δροσερή με την ελαφριά λιπαρότητα να εξισορροπεί τη γλυκύτητα του οινοπνεύματος. Αρωματική και επίμονη απαλή επίγευση. Φιάλες: 1100 Θερμοκρασία κατανάλωσης: 7 C Περιέχει Θειώδη 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
«Syrah    Κωδικός Κίκονες ερυθρο 2007» 
Περιγραφή
Ισμαρικός Τοπικός Οίνος Ερυθρός Ξηρός Περιοχή: Θράκη-Ελλάς Ποικιλία: Syrah 100% Ιδιόκτητοι αμπελώνες Τρύγος: 18,19 Σεπτεμβρίου 2007 Μάζεμα στο χέρι και διαλογή σε κυλιόμενο τάπητα Οινοποίηση με pigeage στο χέρι Ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές μικρού όγκου 12 μήνες βαρέλι Σκούρο και γήινο. Πυκνό, βελούδινο και λιπαρό Syrah με μαλακές όμως τανίνες που διαθέτει υπέροχη μύτη από μαύρα ώριμα κεράσια, καπνό, καφέ, κακάο, νότες γλυκόριζας, βιολέτας με το άρωμα του ξύλου της δρυός να διακρίνεται στο βάθος.. Επίγευση επίμονη, πολύ μακριά και δελεαστική. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Κάβα 15-20 χρόνια. Φιάλες: 10.000 Θερμοκρασία κατανάλωσης: 17 C 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
«Sangiovese    Κωδικός Κίκονες 2007» 
Περιγραφή
Επιτραπέζιος Ερυθρός Ξηρός Περιοχή: Θράκη-Ελλάς Ποικιλία: Sangiovese 100% Ιδιόκτητοι αμπελώνες Τρύγος: 27,28 Αυγούστου 2007 Μάζεμα στο χέρι Διαλογή σε κυλιόμενο τάπητα Οινοποίηση με pigeage στο χέρι Ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές μικρού όγκου Η κλασική ποικιλία των ιταλικών Chianti φυτεμένη στους ιδιόκτητους αμπελώνες στη Μαρώνεια. Δίνει ένα γενναιόδωρο, πλούσιο κρασί με αρώματα ώριμου δαμάσκηνου, μαυροκέρασων, δέρματος, βιολέτας και καπνιστής δρυός. Στο στόμα είναι πυκνό, λιπαρό, με ρωμαλέες τανίνες, ζωηρή οξύτητα και φόντο το διακριτικό δρύινο βαρέλι. Επίγευση πολύ μακριά, αρωματική και απολαυστική. 12 μήνες βαρέλι. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Κάβα 12-15 χρόνια. Φιάλες: 4.200 
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Drink and Pleasure
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2017 - Defender Software / All rights reserved.