Login     
 
Photo Gallery
 
/ / /
   Κωδικός ΓΛΥΚΑ ΛΕΥΚΑ: ΑTHIRI 
Santorini Roussos 
Περιγραφή
Ποικιλίες : Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι Περιοχή : Θήρα (Σαντορίνη) Αμπελώνας : Θήρα (Σαντορίνη) Έδαφος : τα αμπέλια καλλιεργούνται παραδοσιακά σε πεζούλες στο αμμώδες και ηφαιστειακής προέλευσης χώμα του νησιού. Μικροκλίμα : Μεσογειακό, με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαμηλή βροχόπτωση και υψηλή ωρίμανση των σταφυλιών. Τρύγος : (1999) Αύγουστος Οινοποίηση : Υπερώριμος τρυγητός και λιάσιμο 15 ημερών Εμφιάλωση : στο οινοποιείο της Ι. Σ. ΡΟΥΣΣΟΣ Ε. Ε. στη περιοχή Επισκοπή Σαντορίνης Μέσος όρος παραγωγής σε φιάλες : 5.500 Πρώτο έτος κυκλοφορίας : 1974 (σε εμφιαλωμένη μορφή) Χαρακτηριστικά : ελκυστικό χρυσαφί χρώμα, αρώματα αποξηραμένων φρούτων, πινελιές φασκόμηλου και μελιού, δομημένο και γλυκόπιοτο. Δροσερή οξύτητα επίγευση εσπεριδοειδών και γλυκού κάστανου. Αλκοολικός βαθμός : 13% vol Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 8 - 10 o C Συνοδεύει : σαν απεριτίφ ξηρού καρπούς και ορεκτικά ενώ σαν επιδόρπιο φρούτα, γλυκά και μπλε τυριά  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός ΚΟΚΚΙΝΟ CALDERA 
Santorini Roussos 
Περιγραφή
Ποικιλίες : Μαντηλαριά, Ασύρτικο Περιοχή : Θήρα (Σαντορίνη) Αμπελώνας : Θήρα (Σαντορίνη) Έδαφος : τα αμπέλια καλλιεργούνται παραδοσιακά σε πεζούλες στο αμμώδες και ηφαιστειακής προέλευσης χώμα του νησιού. Μικροκλίμα : Μεσογειακό, με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαμηλή βροχόπτωση και υψηλή ωρίμανση των σταφυλιών. Τρύγος : (1999) Αύγουστος Οινοποίηση : κλασσική ερυθρή οινοποίηση και παλαίωση 1 έτους σε δρύινα βαρέλια Εμφιάλωση : στο οινοποιείο της Ι. Σ. ΡΟΥΣΣΟΣ Ε. Ε. στη περιοχή Επισκοπή Σαντορίνης Μέσος όρος παραγωγής σε φιάλες : 12.000 Πρώτο έτος κυκλοφορίας : 1974 (σε εμφιαλωμένη μορφή) Χαρακτηριστικά : σχεδόν μαύρο χρώμα, αρωματικά πολύπλοκο, συνδυάζει αρώματα ώριμων φρούτων με νότες καπνού και μπαχαρικών. Σώμα στιβαρό, πλούσιες τανίνες, έντονη επίγευση μεγάλης διάρκειας Αλκοολικός βαθμός : 12,5 % vol Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 18 -20 o C Συνοδεύει : ψητά κρέατα, κυνήγι (αγριογούρουνο), πικάντικες κόκκινες σάλτσες και λιπαρά τυριά  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
   Κωδικός MAVRATHIRO 
Santorini Roussos 
Περιγραφή
Ποικιλίες : Μαντηλαριά, Ασύρτικο και Μαυράθηρο Περιοχή : Θήρα (Σαντορίνη) Αμπελώνας : Θήρα (Σαντορίνη) Έδαφος : τα αμπέλια καλλιεργούνται παραδοσιακά σε πεζούλες στο αμμώδες και ηφαιστειακής προέλευσης χώμα του νησιού. Μικροκλίμα : Μεσογειακό, με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαμηλή βροχόπτωση και υψηλή ωρίμανση των σταφυλιών. Τρύγος : ( 1998 )Αύγουστος Οινοποίηση : Υπερώριμος τρυγητός, λιάσιμο 20 ημερών, συνοινοποίηση Μαντηλαριάς, Ασύρτικου και Μαυράθηρου. Επιπλέον παλαίωση 3 ετών σε βαρέλια. Εμφιάλωση : στο οινοποιείο της Ι. Σ. ΡΟΥΣΣΟΣ Ε. Ε. στη περιοχή Επισκοπή Σαντορίνης Μέσος όρος παραγωγής σε φιάλες : 12.000φ Πρώτο έτος κυκλοφορίας : 1974 (σε εμφιαλωμένη μορφή) Χαρακτηριστικά : Γλυκό, μαύρο, με σύνθετο άρωμα μαρμελάδας βύσσινου, βατόμουρου, κανέλλας και γαρύφαλλου. Γεμάτη μεστή γεύση με νότες μπαχαρικών. Αφήνει ευχάριστα γλυκιά εντύπωση. Επιδέχεται βαθύχρονη παλαίωση Αλκοολικός βαθμός : 12,5 % vol Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 8 -10 o C Συνοδεύει : ξηρούς καρπούς, τάρτες αποξηραμένων φρούτων, γλυκές σάλτες και σοκολατένιους πειρασμούς. Πίνεται και μόνο του σαν απεριτίφ ή μέσα σε κοκτέιλ.  
 
 
  Τιμή: 0.00 €  
         News 
YouTube Videos
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Στοιχεία επικοινωνίας
Drink and Pleasure
Αθανάσιος Κουλούρης
Κάβα Οίνων και Ποτών - Δωροσυνθέσεις
Γρηγ. Λαμπράκη 180
Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη 54352
2310-943640 6974-774703

Νέα & Ανακοινώσεις
 
Βρείτε μας 
facebook 

© Copyright 2006 - 2017 - Defender Software / All rights reserved.